Nädalavideod: Greeteli tutvustus

Tere!

Mina olen Greetel- HUGGIES® Emmedeklubi uue veebiprojekti eestvedaja ja toimetaja. Olen kahe toreda poisi 4 ja 2-aastase ema. Mulle meeldib lugeda, maalida, tantsida, huvitavaid toite katsetada, laulda ja palju muud. Tegelen nende asjadega praegu nii palju, kui pere kõrvalt jõuan ja raatsin.

Osalen selles projektis, sest lapsed ja pere on mulle kõige tähtsamad ning valmistavad mulle palju rõõmu.
Lapse arengu teemad on mulle väga olulised, sest minu otsustest ja kasvatusest sõltub palju, milline inimene sellest armsast väikesest tegelasest kasvab. Mulle on oluline, et keegi ei jääks oma murega üksi ja tal oleks vajadusel võimalik oma rõõmude, murede ja küsimustega kellegi poole pöörduda. Soovin koos Teiega läbi videote ja spetsialistide abiga, edasi uurida, et teada saada, mis on minu ja Teie lastele parim.

Ma ei olnud enne lapseootele jäämist eriti beebidega kokku puutunud ja sellega seotud teemad olid minu jaoks täiesti avastamata maa.
Käisin tööl ja kunstiülikoolis ning elasin tavalist tudengi elu. Me olime mehega küll rääkinud, et varsti võiks lapse saamisele mõelda, aga reaalselt juhtus see ikka natuke varem kui selleks täiesti ette valmistuda jõudsime. Olin oma tutvuskonnast üks esimesi, kes lapse sai ja hakkasin omal käel põhjalikult informatsiooni ammutama. Mida rohkem ma uurisin, seda põhjatumad mulle vajaminevad teadmised tundusid.
Tahtsin kõike täpselt teada – kuidas last sööta; millal talle lisatoitu anda, kui palju ta magama peab, mismoodi teda haigestumise korral ravida ja palju-palju muud.

Mul on hea meel selle üle, et me saame selle tee nüüd koos läbi käia. Hakkan teile näitama videolugusid koos arstide, ämmaemandate ja teiste spetsialistide nõuannetega rasedust, sünnitamist, beebiiga ja pereelu puudutavatest teemadest. Minu meelest on päris palju teemasid, mida ainult kirjapildis edastada ei saa (näiteks beebi massaaž). Läbi video saab palju paremini ja vahetumalt suhelda, informatsiooni edasi anda ja näidata, kuidas mingi asi täpsemalt käib. Lisaks informatsiooni jagamisele oleks ju tore, kui me saaks ka oma muresid, rõõme ja kogemusi jagada. Arutleda erinevate teemade üle, korraldada toredaid üritusi, edastada informatsiooni, mida huvitavat toimumas on, omavahel kohtuda ja palju muud.

Beebi saamine on väga suur muutus meie elus. Alguses võib kõik see uus ka veidi hirmutav tunduda. Koos üksteisele toeks olles, nõu andes ja toredaid ettevõtmisi korraldades, on tunne palju kindlam ja mis peamine – lõbusam.
Lastega võib küll muresid ette tulla, aga selle armastuse ja rõõmu kõrval, mida nad meile pakuvad on see kaduvväike osa.

Greetel Lee
greetel@emmedeklubi.ee
Toimetanud perekool.ee